Avantajele General Numeric

Interactively procrastinate high-payoff content without backward-compatible data. Quickly cultivate optimal processes and tactical architectures. Completely iterate covalent strategic theme areas via accurate e-markets.

Avantajele General NumericDe ce sa lucram impreuna?

Experienta de 25 de ani in Romania

O firma care rezista pe piata zeci de ani este in primul rand o firma serioasa, o firma care isi respecta angajamentele si clientii. Ne mandrim cu varsta de 25 de ani si suntem bucurosi sa putem fabrica si oferi comenzi numerice si masini cu comanda numerica fiabile. Producem in Romania masini de debitat cu plasma si/sau oxigaz cu comanda numerica, masini de frezat – routere cnc, masini de aplicat rasini cu comanda numerica, masini de lipit cu comanda numerica, masini de gaurit si filetat cu comanda numerica etc.

Producem masini CNC performante, fiabile si precise

Nu producem „jucarii”, noi producem masini CNC performante, precise si fiabile la raport calitate/pret optim.  Dovada stau zeci de masini produse de noi care lucreaza 24/24 h, 7/7 zile in industria auto si clientii care au comandat a 2-a, a 3-a si chiar a 4-a masina CNC produsa de General Numeric.

Pentru noi, calitatea, precizia si fiabilitatea masinii CNC sunt pe primul plan. Nu facem rabat la calitate in favoarea unui pret mai atragator. Pentru ca stim cat de importanta este fiabilitatea masinilor unelte pentru clientii nostri, utilizam numai componente de calitate superioara (mecanica: import Germania, servomotoare Germania/Italia). Astfel dvs., clientul nostru, puteti beneficia de o masina performanta pentru mai mult timp, cu mai putine interventii de service, mai putine defectiuni si timpi morti necesari pentru reparatii si costuri de intretinere minime.

Pentru ca noi oferim calitate

Toate masinile CNC produse de General Numeric sunt proiectate pentru functionare in mediu industrial. Acestea sunt solide pentru a rezista loviturilor accidentale (de ex. stivuitor, pod rulant) si a reduce vibratiile in timpul functionarii.

Batiul masinilor CNC produse de noi este fabricat din profile de otel cu perete gros, sudat. Pentru ca batiul sudat sa nu se deformeze in timp, il detensionam iar apoi il frezam plan-paralel  pentru a asigura precizia necesara pentru suprafetele de asezare a ghidajelor si sistemelor de actionare.

Utilizam numai ghidaje de calitate si suruburi cu bile sau axe liniare cu surub cu bile capsulate, servomotoare si motoare de frezare de calitate superioara, toate produse de ISEL Germania.

Comanda numerica este fabricata in totalitate in Romania (optional se poate instala CNC ISEL Germania) fiind specializata si foarte performanta. Comanda numerica care echipeaza masinile de debitare functioneaza la temperaturi cuprinse intre -20°C si +50°C, temperaturi la care niciun PC nu functioneaza corect. Comanda numerica care echipeaza routerele CNC si alte masini CNC este bazata pe un PC industrial fanless (fara ventilatie) cu procesor Intel Quad Core si SSD.

Noi indicam precizia de repozitionare reala, nu o precizie teoretica, calculata. De asemenea, datorita componentelor mecanice si electronice de calitate, masina va avea pentru mult timp aceeasi precizie de prelucrare, spre deosebire de masinile fabricate cu cremaliere si / sau suruburi trapezoidale, masini la care precizia este discutabila si se reduce semnificativ dupa un numar redus de ore de functionare.

Politica noastra este aceea de a fabrica masini CNC de calitate inalta la preturi competitive. Datorita faptului ca noi producem comanda numerica in totalitate in Romania raman mai multi bani pentru componentele mecanice din import iar clientii nostri se bucura de o masina cnc de calitate germana la pret romanesc.

Oferim solutii complete

Noi oferim intotdeuna solutii complete. Nu suntem simplii vanzatori de echipamente. In pretul masinii este inclus tot ceea ce aveti nevoie pentru exploatarea acesteia, fara costuri ascunse.

Toate masinile CNC produse de noi sunt insotite de software CAD/CAM specializat si performant (FastCAM professional, Vectric VCarvePro etc.)

In pret este inclusa scolarizarea operatorului si scolarizarea programatorului (inginerului) dar si asistenta tehnica pentru realizarea primelor piese.

Noi oferim clientilor nostri asistenta tehnica, indicatii si sfaturi competente privind tehnologia de fabricatie si metode alternative de fabricatie pe toata durata de utilizare a echipamentului (chiar si dupa 10 ani!).

https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2020/10/post_21.jpg
Ready to talk?

With diverse capabilities and extensive manufacturing experience, you can rely on Amwerk as a critical part of your supply chain.

https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2020/10/post_18-1280x1280.jpg

We’re passionate about serving our clients to the fullest, while continuously growing, learning, and innovating. With competencies across multiple industries, we offer our customers a more reliable supply chain and confidence in the long life of their program.

Avantajele General NumericDe ce sa lucram impreuna?

Oferim mentenanta si service rapid

Pentru ca stim cat este de important ca masina dvs. sa functioneze atunci cand aveti nevoie, noi oferim planuri de mentenanta (mentenanta poate fi realizata de client sau de noi) si service rapid si eficient. Intotdeuna avem consumabile si piese de schimb originale pe stoc pentru toate masinile produse de noi. Astfel, orice defectiune poate fi remediata in cel mai scurt timp pentru ca dvs. sa puteti utiliza masina atunci cand este necesar, fara timpi de asteptare.

Avem cei mai buni specialisti

Chiar daca suntem o firma mica, ne mandrim cu cei mai buni specialisti in domeniu. Toti angajatii nostri sunt ingineri si doctori – ingineri. Atat executia reperelor, montajul, scolarizarea cat si service-ul sunt asigurate de ingineri specialisti. Noi nu fabricam masini dupa ureche, dupa informatii de pe forum-uri sau copiate de la altii. Toate masinile noastre sunt proiectate si calculate corespunzator celor mai bune practici ingineresti intr-un sistem CAD modern, fiind supuse simularilor cu element finit si analizate amanuntit inainte de lansarea in fabricatie. Experienta specialistilor nostri in proiectarea de comenzi numerice si masini cu comanda numerica este rezultatul multor ani de munca in domeniul constructiilor de masini, prototipuri, teste si experimente. Aceasta experienta acumulata ne permite sa proiectam si sa executam masini fiabile, cu performanta ridicata la un raport calitate / pret optim.

Ne bucuram de sustinerea partenerului nostru ISEL Germania

Nu in ultimul rand, ne bucuram de sustinerea partenerului si furnizorului nostru ISEL Germany. Ca urmare a colaborarii indelungate si a relatiilor personale cultivate in timp intre specialistii nostri si specialistii ISEL Germany, ne bucuram de intreg sprijinul acestora in abordarea de proiecte noi, provocatoare. Noi nu suntem o simpla reprezentanta comerciala. Noi oferim suport tehnic si consultanta de specialitate pentru toti clientii grupului ISEL pe teritoriul Romaniei, avand colaborari stranse atat cu departamentul de cercetare si dezvoltare, cat si cu departamentele comerciale si de service.

Sustinem economia Romaniei

Prin fabricarea de comenzi numerice, componente si masini CNC in Romania sustinem, ca si dvs., economia nationala. Contribuiti si dvs. la aceasta prin achizitionarea de echipamente performante fabricate in Romania!

More from AmwerkAmwerk servicesServices

Intrinsically incubate intuitive opportunities and real-time potentialities. Appropriately communicate one-to-one technology after plug-and-play networks.

Parts production

Quickly coordinate e-business applications through revolutionary catalysts for change. Seamlessly underwhelm optimal testing procedure processes.

Precision & quality

Dramatically disseminate standardized metrics after resource-leveling processes. Objectively pursue diverse catalysts for change for interoperable meta-services.

Auto & aero manufacture

Dramatically engage high-payoff infomediaries rather than client-centric imperatives. Efficiently initiate world class applications after centric infomediaries.

Quality replacement parts

Phosfluorescently expedite impactful supply chains via focused results. Holistically generate open-source applications sources.

Want to find out more about Amwerk?

Then why not take a look at other services and solutions we're offering.