Masini versatile combinateRouter + PlasmaAbout us

Router CNC + Plasmă CNC într-un singur utilaj
Amwerk is the answer

Look no further

Noua masina combinata destinata firmelor dinamice faciliteaza adaptarea rapida la cerintele pietei intr-o economie in continua schimbare.

Masina CNC combinată permite atât routarea, frezarea, gravura, sculptura CNC în toate materialele prelucrate în mod uzual pe un router CNC dar și debitarea cu plasmă a otelurilor, inoxului și a neferoaselor.

Comutarea intre cele doua doua tehnologii respectiv regimuri de lucru se efectueaza rapid in cateva minute! Echipamentul vine echipat atat cu motorul de frezare cat si cu pistoletul mecanizat de debitare cu plasma, ambele capete de lucru raman montate pe axa Z a masinii tot timpul, nu este necesara montarea si demontarea lor!

Echipamentele se livreaza in doua dimensiuni standard avand curse utile de minim: pe XY: 2100×1500 mm sau 3000×1500 mm. Axa Z in cazul utilizarii echipamentului drept router CNC are o cursa standard de 210 mm care poate fi extinsa la 310 mm sau chiar 410 mm iar in cazul debitarii cu plasma, controlul axei Z se face automat cu ajutorul sistemului automat de urmarire a distantei dintre pistolet si tabla (THC) inclus in standard pentru toate masinile din aceasta serie!

Toate echipamentele sunt construite pe un batiu din profile de otel cu perete gros, sudat, detensionat si frezat si sunt echipate cu axe liniare ISEL Germanycaspuslate si protejate impotriva spanului, a prafului si a pulberilor metalice. Acestea contin ghidaje liniare cu sanii cu bile si suruburi cu bile de precizie fabricate in Germania! Actionarea tuturor axelor se realizeaza cu servomotoare EC / AC – ISEL/General Numeric cu encoder de inalta rezolutie astfel incat miscarea sa fie lina, fara vibratii, rapida si precisa. Servomotoarele EC/AC de ultima generatie si axele liniare ISEL confera utilajului o precizie si fiabilitate de neegalat!

CNC-ul General Numeric bazat pe un pc industrial performant si fiabil (dual/quad core, ssd, fanless) este fabricat si optimizat pentru servomotoare moderne, de ultima generatie avand un consum de energie redus si performante ridicate. Toate echipamentele sunt echipate cu un sistem automat de urmarire a distantei dintre pistoletul mecanizat de debitare cu plasma si tabla (THC) pentru a compensa in timp real orice deformare a tablei. Suplimentar capul de debitare este protejat mecanic si electronic in eventualitatea unei temponari cu o piesa cazuta si blocata in pozitie verticala. In aceasta situatie, masina se va opri instantaneu.

In echiparea de baza, masina este echipata cu masa din profil de aluminiu cu canale T ISEL si tava cu apa pentru debitarea cu plasma. Totusi exista o serie de dotari optionale pentru ambele tehnologii de prelucrare.

https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2021/10/combi-plasma-router-cnc.jpg
https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2021/10/debitare-plasma.jpg
frezare in cant pe router cnc general numeric
frezare panou de lemn in cant pe router cnc
Router CNC + Plasmă CNC într-un singur utilaj

Router + Plasma

 • Optiuni debitare cu plasma
 • Optiuni router CNC:
 • generatoare de plasma Hypertherm (USA) cu diferite puteri pentru diferite grosimi de tabla
 • masa cu apa retractabila, pe role
 • sistem automat de umplere masa cu apa (cu bazin si pompa, apa se reutilizeaza)
 • axa de rotatie pentru debitare profile
 • masa cu vacuum simpla sau combinata (vacuum + canele T)
 • masa de frezare verticala (pentru prelucrare piese in cant)
 • diferite motoare de frezare cu schimbare manuala sau automata de scule
 • schimbatoare de scule liniare sau rotative
 • senzor masura lungime scula
 • perie pentru aspiratie spanfrezare in cant
 • palpator 3D
 • axe de rotatie pentru gravura / sculptura pe rotund

Amwerk team membersOur team

https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2020/11/img-people-02.jpg
Production managerSawyer Perry
https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2020/11/img-people-03.jpg
Product architectSue Martins
https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2020/11/img-people-04.jpg
Team leaderMatthew Garnett
https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2020/11/bgn-careers.jpg
CareersInterested in joining Amwerk?

Simply fill out the Careers form and we will contact you as soon as possible.

Who is Amwerk?

A team of highly skilled manufacturers, prepared to meet any request for fabrication, tool crafting or product design and production.

More from AmwerkAmwerk services

Intrinsically incubate intuitive opportunities and real-time potentialities. Appropriately communicate one-to-one technology after plug-and-play networks.

01Parts production

Quickly coordinate e-business applications through revolutionary catalysts for change. Seamlessly underwhelm optimal testing procedure processes.

02Precision & quality

Dramatically disseminate standardized metrics after resource-leveling processes. Objectively pursue diverse catalysts for change for interoperable meta-services.

03Auto & aero manufacture

Dramatically engage high-payoff infomediaries rather than client-centric imperatives. Efficiently initiate world class applications after centric infomediaries.

04Quality replacement parts

Phosfluorescently expedite impactful supply chains via focused results. Holistically generate open-source applications through bleeding-edge sources.