Ventric VCarve

Distinctively exploit optimal alignments for intuitive bandwidth. Quickly coordinate e-business applications through revolutionary catalysts for change. Seamlessly underwhelm optimal testing procedures whereas bricks-and-clicks processes.

RouterVentric VCarve

https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2020/11/img-slider-03.jpg

Solutia completa pentru routare CNC, industria publicitara, gravura in lemn si piatra, gratuit cu toate routerele noastre!

VCarve Pro reprezinta un pachet software industrial, puternic si flexibil care include toate functiile necesare pentru desenare si masinare in 2.5D si masinare de modele 3D importate. Pentru majoritatea aplicatiilor uzuale acest pachet software este suficient, intuitiv, foarte usor de utilizat. Solutie ideala pentru routare CNC, industria publicitara, gravura in lemn si piatra si productia de piese tehnice cu complexitate redusa.

Pe langa strategiile de gravura tip vcarving, VCarvePro ofera toate functiile necesare pentru masinare CNC in 2D. Cu ajutorul functiilor puternice precum nesting, intarsie automata, gravura pe suprafete rotunde (necesita axa de rotatie pe masina CNC), punti generate automat sau definite de utilizator, intrare in material in unghi, functii automate pentru identificarea vectorilor deschisi sau inchisi si functiile puternice de simulare 3D a prelucrarii proiectarea va fi mai simpla, rapida si eficienta.

Facilitati

desenare 2D Design - layere, linii de ghidare, snapping
nesting real pentru reducerea pierderilor de material
editare de text + fonturi speciale pentru gravura
import de fisiere - DWG, DXF, EPS, AI, PDF
import de imagini si vectorizare automata - BMP, JPG, TIF, GIF
prelucrare pe a 4-a axa
vizualizare colorata a prelucrarilor
v-carving / gravura 3D
generare automata intersie cu multiple optiuni
textura 3d aleatoare, parametrizabila
decupare, taiere 2d cu punti automate/interactive si rampe
frezare buzunare cu 1 sau 2 freze
gaurire
litere in relief
scule profilate