Despre General NumericCine suntem?About us

General Numeric este o firmă de familie, cu tradiție, specializată în proiectarea și fabricarea de mașini CNC de debitat cu laser, plasmă și oxigaz, routere CNC, mașini automate de vopsit și mașini cnc la temă. Consiliem clientul pentru alegerea tehnologiei de fabricație adecvate necesităților sale și îl sprijinim pe întreg parcursul dezvoltării, de la prototip la producție de serie. Acordăm asistență tehnică și suport pe întreaga durată de viață a echipamentului.
012345678900123456789001234567890+

CNC-uri fabricate

Mașini de debitat CNC, routere CNC și mașini CNC specializate fabricate la tema
0123456789001234567890%

Automotive și multinaționale

Cel putin un sfert dintre clienții noștrii utilizează echipamentele produse de noi în condiții dure 24/24 ore, 7/7 zile.
0123456789001234567890+

Start-up -uri de succes

Zeci de firme au crescut cu ajutorul unei mașini CNC produse de General Numeric.
0123456789001234567890+

Tehnologii

Producem mașini standard și la temă utilizând tehnologii de fabricație convenționale și neconvenționale.
Nu mai căuta!

General Numeric este soluția

Echipa noastră

General Numeric dispune de o echipă de specialiști cu experiență și studii tehnice aprofundate. Chiar și asa, suntem într-un continuu proces de formare, experimentare și învățare. Scopul nostru este ca la sfârșitul zilei să fim mai buni și mai eficienți.

Cultivăm gândirea creativă și munca în echipă. Colaborarea strânsă cu clientul și colaborarea interdepartamentală internă ne permit să îmbunătățim constant componentele și echipamentele produse de noi.

Ne dorim să acordăm asistență cuprinzătoare clienților în timp ce creștem, învățăm și inovăm împreună. Având competență în mai multe ramuri industriale, suntem un partener stabil și de încredere pentru clienții noștrii pe întreaga durată de viață a echipamentului.

Venim cu cunoștiințe, experiență și ideei noi pentru a implementa împreună cu clientul, soluția adecvată nevoilor acestuia. Recomandăm soluțiile cele mai eficiente, simple și fiabile.

Viziunea GN

Misunea General Numeric este de a oferi clienților săi cele mai bune soluții inginerești cu un raport preț-calitate optim.

Întotdeuna căutăm să oferim clientului un raport preț-calitate bun alegând materiale și tehnologii de fabricație adecate scopului, componente de calitate de la producători consacrați, componente produse local și tehnologii moderne, precise și eficiente energetic.

Oferim servicii complete pe întreaga durată de implementare a proiectului, începând de la îndrumarea clientului pentru a alege un echipament cnc optim pentru necesitățile sale, școlarizare pentru programare, utilizare eficientă și întreținere corectă a echipamentului, recomandări tehnologice, asistență tehnică în garanție și postgaranție.

router cnc, plasma cnc General Numeric

General Numeric pune valoare pe colaborare și servicii de calitate.

Telefon
0722.228.939
0730.096.345
Email
info@generalnumeric.ro
Brașov
13 Decembrie Nr. 94, 500164
București
Metalurgiei Nr. 78

Mai multe despre General NumericProduse & Servicii General Numeric

01Producție de componente

Producem in-house componentele de bază pentru comanda numerică General Numeric, componente mecanice de precizie, subansamble și componente personalizate pentru mașini CNC.

02Producție de mașini CNC

Producem mașini CNC standard (routere cnc mașini de debitat cu plasmă și laser, mașini de vopsit) sau la temă utilizând componente de calitate superioară din UE (Germania, Italia)

03Precizie, calitate și securitate

Implementăm standarde proprii, superioare, de asigurare a calității pentru toate echipamentele și componentele produse de GN. Utilizăm echipamente moderne, de înaltă precizie pentru verificarea și alinierea mașinilor noastre. Respectăm directivele și normele aplicabile.

04Servicii și mentenanță

Oferim clienților noștrii un pachet cuprinzător de servicii post-vânzare (consultanță tehnică de specialitate, școlarizare, garanție, post-garanție, piese de schimb, etc.). Oferim planuri personalizate de mentenanță preventivă cu timpi de răspuns buni și piese de schimb întotdeuna pe stoc.