Router CNC General Numeric – seria PRO-5

Routere CNC cu 5 axe, fabricat la comanda pentru a corespunde cat mai bine cerintelor clientului.
Prelucrarea prin aschiere a materialelor moi

Router CNC cu 5 axe simultan
seria PRO-5

Routerele CNC din seria PRO-5 sunt proiectate și fabricate în România fiind destinate prelucrării rasinilor, maselor plastice, a materialelor compozite, lemnului, și a neferoaselor (bronz, alamă, aluminiu,, etc.).
Routerele CNC General Numeric in 5 axe sunt fabricate doar la comanda pentru a corespunde in totalitate cerintelor clientilor.
Fabricat în România - utilizând componente de calitate, certificate
FIabil, eficient și precis - peste 200 de CNC fabricate
Exploatare sigură - cu închidere, corespunde normelor de securitate
Service și asistență tehnică - oferite direct de producător
router CNC General Numeric cu 5 axe

Mic sau mare?
Stabil si precis!

Echipamente specializate de frezare de dimensiuni mici, medii si mari cu 5 axe simultan, Suruburi cu bile sau cremaliere de precizie cu dantura elicoidala si reductoare de precizie harmonic drive pe axele de rotatie. Pentru prototipuri, matrite si serie.

Motoare de frezare cu / fără schimbare automată de scule

Seria LC poate fi echipată cu motoare de frezare (Spindle) simple cu schimbare manuală de scule sau motoare de frezare care permit schimbarea automată de scule și turații foarte ridicate.

Masă precisă cu canale T, cu vacuum sau combinată

Masa standard a mașinii este o masă fabricată din profile de aluminiu de precizie, cu canale T fabricate de ISEL Germany. Mașina poate fi însă echipată cu trei tipuri de mese de fixare cu vacuum extrem de versatile.

Service local, rapid, eficient

Orice problemă tehnică se rezolvă rapid și eficient direct de către noi, în calitate de producător. Avem ingineri specialiști și piese de schimb întotdeuna pe stoc! Apelați cu încredere la specialiștii noștri pentru revizii și consultanță tehnică!
router cnc in 5 axe general numeric

Routerele CNC din seria PRO-5 sunt destinate prelucrării de piese complexe in 5 axe (3+2 si simultan). Acestea sunt fabricate conform cerintelor clientilor si pot avea curse utile intre 300x400x210 mm si 2500x6000x800 mm

Router CNC cu 5 axe!

 • Batiu solid din granit-epoxi sau profile de otel, detensionat, frezat
 • Ghiaje liniare rectificate cu sanii cu bile si suruburi cu bile* pentru o precizie exceptionala.
 • Servomotoare cu encoder pe toate axele – pentru precizie, acceleratii si avansuri ridicate
 • CNC General Numeric (certificat CE), modular, pentru servomotoare AC proiectat și produs integral in Brasov de catre General Numeric.
   • echipament industrial optimizat
   • PC industrial integrat în panoul de comandă, fanless, SSD, USB
   • monitor 19″ color,  tastatura si mouse
   • modul de control cu comunicatie Ethernet
   • circuit de securitate cu redundanta
   • service rapid si eficient

Fiabilitate și eficiență ridicata!

 • Motoare de frezare: ISEL Germany / Teknomotor Italia
 • software CAD/CAM – optional
 • scolarizare realizata de profesionisti
 • asistenta tehnica de specialitate
 • buyback
 • gama larga de accesorii optionale
Fabricat în Brașov
Mașini precise - șurub cu bile
Mașini fiabile - componente de calitate
Multiple accesorii - exploatare eficientă
Service local - rapid și eficient

Routerele din seria PRO-5 sunt fabricate la cerere pentru a corespunde in totalitate necesitatilor clientului. Acestea pot fi de mici dimensiuni cu batiu din granit-epoxi, cu surub cu bile pe axele liniare si reductoare harmonic drive

 • router CNC profesional – pentru prototipuri, matrite, serii mici, medii si mari
 • Batiu din granit-epoxi sau profile de otel, sudat, detensionat si frezat
 • diverse variante contructive (masa rotativa si inclinabila, masa rotativa si motor de frezare inclinabil sau cap de frezare cu doua axe de rotatie)
 • Ghidaje profilate de precizie cu sanii cu bile  asigura o deplasare a portalului lina si fara vibratii pe toate axele
 • Suruburi cu bile (ISEL Germania) pe toate axele sau cremaliere elicoidale de precizie pe axele de peste 3000 mm
 • servomotoare AC cu encoder cu rezolutie mare
 • motor de frezare profesional
 • optional schimbare automata de scule
 • comanda numerica General Numeric cu PC industrial (min. 4 GB RAM, fanless, ssd), comunicatie Ethernet si noile drivere GN Digital Servodrive 20
 • monitor 19″, tastatura si mouse
 • optional – masa fixare cu vacuum
 • optional – inchidere de protecie cu una sau doua usi

Acestea sunt capabile sa lucreze in 5 axe cu indexare sau simultan si se remarca prin fiabilitate ridicata. Componentele utilizate de cea mai inalta calitate transforma routerul CNC intr-un echipament indispensabil pentru atelierul dvs.

Comanda numerica General Numeric se bazeaza pe un PC industrial modern si performant si permite comanda a pana la 5 axe interpolate. Utilizand servomotoare, nu exista riscul de a pierde pasi, se reduc semnificativ vibratiile iar avansul si acceleratia echipamentului este mult mai mare decat in cazul echipamentelor cu motoare pas cu pas. Tehnologia noua si performanta utilizata asigura fiabilitatea echipamentului si reducerea semnificativa a timpului de prelucrare.

Softul de comanda ofera numeroase facilitati si o reprezentare grafica a procesului deosebita. Acesta functioneaza sub sistemul de operare Linux care ofera o stabilitate ridicata si caracteristici de functionare in timp real excelente.

Optional, routerul dvs. poate fi insotit de o licenta CAD/CAM pentru 2.5, 3, 4 sau 5 axe adecvata pentru prelucrarile ce se vor efectua cu masina.

Masina este compatibila cu majoritatea programelor CAM cum ar fi: Vectric Aspire, VCarvePro, Cut2D, ArtCAM (Delcam), SolidCAM, EdgeCAM, Esprit, VisualMill si Visual Art (MecSoft), Type3, IsyCAM, Euclid, si multe alte programe gratuite si comerciale.

Controlul calitatii este asigurat pe durata intregului proces de fabricatie.

Calitatea si fiabilitatea superioara a echipamentelor CNC produse de General Numeric se datoreaza in special propriului sistem intern de asigurare a calitatii. Printre pietrele de temelie a sistemului de asigurare a calitatii se numara selectarea atenta a furnizorilor, verificarea si testarea extensiva a fiecarui lot de componente achizitionat, verificarea interna dupa fiecare etapa de fabricatie  utilizand echipamente de masura calibrate de la producatori consacrati.

Documentarea digitala a tuturor elementelor componente, masurarea si calibrarea finala a echipamentului cu un sistem performant Renishaw Ballbar conform normei ISO 230-4 si in cazul echipamentelor cu cerinte deosebite de precizie, masurarea finala si intocmirea tabelelor de compensare cu un interferometru laser HP/Agilent convorm normelor international recunoscute VDI/DGQ 3441 si ISO 230.

masurare cnc ballbar Renishaw
Masurare CNC General Numeric cu Renishaw Ballbar conform ISO230-4

Dimensiuni și opțiuni

Routerele din seria PRO-5 sunt fabricate doar la comanda pentru a corespunde necesitatilor fiecarui client in parte. CNC-ul va fi configurat impreuna cu clientul.