Echipamente specializate cu CNC – General Numeric

Echipamente CNC specializate, fabricate pentru aplicatii speciale precum depunere de cordoane de rasina/silicon mono- sau bicomponent, prelucrari speciale, masurare, pozitionare, verificare, pulverizare, frezari speciale in forme complexe, gravura sau debitare laser 5D, samd.
Echipamente CNC la tema

Echipament CNC specializat

Echipamentele CNC specializate sunt proiectate și fabricate de catre General Numeric în România pentru a corespunde nevoilor speciale de prelucrare ale clientilor. Acestea pot fi utilizate in domenii in care routerele CNC, masinile de debitat cu laser sau plasma clasice sunt greu sau chiar imposibil de utilizat.
Fabricat în România - utilizând componente de calitate, certificate
FIabil, eficient și precis - peste 200 de CNC fabricate
Exploatare sigură - cu închidere, corespunde normelor de securitate
Service și asistență tehnică - oferite direct de producător
echipament cnc specializat General Numeric
Masina CNC fabricata la tema conform cerintelor clientului
aplicare silicon pentru etansare

La comanda, pentru aplicatii speciale!

Echipamente CNC dezvoltate impreuna cu beneficiarul pentru a executa sarcini speciale ce nu pot fi realizate cu masini cnc clasice. fie ca este vorba despre tehnologii deosebite sau miscari complexe, dezvoltam impreuna echipamentul dvs.!

Multiple tehnologii de fabricatie

Am realizat cu succes echipamente specializate de debitare si marcare cu laser, echipamente de taiat si lipit cu ultrasunete, echipamente de aplicat rasini sau adezivi mono- si bicomponent sisteme complexe de manipulare, samd.

Eficienti impreuna!

La dezvoltarea de echipamente specializate lucram impreuna cu clientul pentru a dezvolta solutia ideala pentru fiecare reper in parte. Bazandu-ne pe experienta noastra si a partenerilor nostrii cautam solutii optime, fiabile, eficiente si economice.

Service local, rapid, eficient

Orice problemă tehnică se rezolvă rapid și eficient direct de către noi, în calitate de producător. Avem ingineri specialiști și piese de schimb întotdeuna pe stoc! Apelați cu încredere la specialiștii noștri pentru revizii și consultanță tehnică!

Dimensiuni

Proiectam si executam atat echipamente de mici dimensiuni cat si echipamente mari si complexe. Cel mai mare echipament realizat pana in prezent are curse utile de 16x2.5.x2 m si 9 axe.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta proiectul dvs.