Dedicare și seriozitateEchipa General NumericDespre noi

În decursul anilor, General Numeric a format o cultură pentru calitate, productivitate, inovare și cel mai important - satisfacția clientului. Având angajați foarte pasionați, cu experiență suntem mândri să oferim clienților noștrii un pachet complet de servicii la un raport optim calitate - preț.
https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2023/09/echipa.jpeg

Nu există un barometru mai bun pentru succes decât satisfacția clientului.

Fiind o companie de familie, cu tradiție, abordăm lucrările zilnice în regim „hands on” astfel încât toți, de la mic la mare, suntem implicați în operațiile zilnice de producție, cercetare și dezvoltare. Timpul petrecut în secție, împreună cu angajații, contribuind la formarea și dezvoltarea lor profesională face parte din rutina zilnică.

Marius Floca, Administrator

https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2020/11/img-signature.png

01Producție de componente

Producem in-house componentele de bază pentru comanda numerică General Numeric, componente mecanice de precizie, subansamble și componente personalizate pentru mașini CNC.

02Producție de mașini CNC

Producem mașini CNC standard (routere cnc mașini de debitat cu plasmă și laser, mașini de vopsit) sau la temă utilizând componente de calitate superioară din UE (Germania, Italia).

03Precizie și calitate

Implementăm standarde proprii, superioare, de asigurare a calității pentru toate echipamentele și componentele produse de GN. Utilizăm echipamente moderne, de înaltă precizie pentru verificarea și alinierea mașinilor noastre.

04Servicii și mentenanță

Oferim clienților noștrii un pachet cuprinzător de servicii post-vânzare (consultanță tehnică de specialitate, școlarizare, garanție, post-garanție, piese de schimb, etc.). Oferim planuri personalizate de mentenanță preventivă cu timpi de răspuns buni și piese de schimb întotdeuna pe stoc.
https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2023/09/dummy.jpg
AdministratorDipl. Ing. Marius Floca

în 1990 a fondat compania având obiectul de activitate proiectarea, fabricarea și modernizarea de comenzi numerice. Cu o experiență de 38 de ani în domeniul proiectării de comenzi numerice și sute de proiecte finalizate cu succes continuă să dezvolte soluții hardware și software moderne care să corespundă noilor cerințe tehnice ridicate.

https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2023/09/dummy.jpg
Director tehnicDr. Ing. Alexandru Floca

cu un background tehnic solid, o experință îndelungată într-o companie multinațională și diverse proiecte de cercetare științifică în domeniul construcțiilor de mașini și a tehnologiilor neconvenționale, proiectează mașini cu comandă numerică și mașini cnc la temă începând cu anul 2006.

https://www.generalnumeric.ro/wp-content/uploads/2023/09/dummy.jpg
Director producțieDipl. Ing. Radu Badescu

din pasiune pentru cnc-uri și automatizări, contribuie activ la dezvoltarea de solutii tehnice pentru creșterea productivității, a securității și a eficienței energetice a echipamentelor produse de noi. Asistă și consiliază clienții la implementarea de tehnologii care să le permită eficientizarea producției cu ajutorul echipamentelor produse de noi.